Miami City tour
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
25 November 2008 | Verenigde Staten, Miami Beach
De hotelkamer bekeken, mooi groot, uitzicht op de tuin met een mooi zwembad en natuurlijk prachtig uitzicht op zee! We zijn over de boardwalk (een houten steiger die tussen de hotels en het strand loopt) naar het Art Deco district gelopen op South Beach. Het was heerlijk weer en iedereen was in korte broek behalve wij natuurlijk. 's Ochtends stonden we nog in de vrieskou op het station en 's middag in ruim 25 graden.
Een beetje rondgekeken op South Beach, even boodschappen gedaan en toen terug naar het hotel.
Dinsdag uitgebreid ontbeten en daarna met de Miami City and Boat tour meegeweest. Heel de stad door gereden met een busje en alle districten gezien. Van South Beach (ocean drive) naar Downtown Miami, naar Coconut Grove naar Coral Cables en toen via Little Havana naar de Bayside Shoppingmall. Miami heeft een hoop bijzondere architectonische hoogstandjes. 70% van de inwoners is Spaans en je hoort hier meer Spaans dan Engels. Er wonen in Little Havana meer dan 1 miljoen Cubanen. Op Calle Ocho zijn we even uit de bus geweest om te kijken hoe ze cigaren maken en domino spelen.
Vanaf de Bayside Shoppingmall zijn we met de Boat tour meegeweest. De boot maakte een ronde door Biscayne bay, home of the rich and famous. We hebben uitgebreid de buitenhuisjes van onder andere Madonna, Will Smith, Enrique Eglesias, P Diddy etc. bekeken. Ook de haven hebben we gezien waar straks ons cruise schip ligt.
Na de boot gauw even Bayside bekeken en besloten dat we daar nog naar terug gaan. De bus bracht ons terug naar het hotel en vanaf daar zijn we naar Ocean Drive gelopen via Avis en gelijk voor 2 dagen een auto gehuurd. Straks weer naar Ocean Drive om te gaan eten.
Morgen gaan we naar de Everglades. We zijn razend nieuwschierig hoe dat is met al die alligators enzo.
Hopelijk morgen meer nieuws van ons. Geen foto's helaas want de computer hier is afgeschermd. Misschien lukt het later wel ergens.
Heel veel groetjes uit een zonnig en warm Miami Beach!
Axel & Maaike
26 November 2008 - 08:42
Astrid:
Geniet ervan, het klinkt allemaal geweldig! Hier is het een paar graden boven nul, ik zou voorlopig nog maar niet terugkomen...
Liefs,
Astrid -
26 November 2008 - 10:50
Sanne:
Dat klinkt goed allemaal! Fijn he dat het zo lekker warm is aan de andere kant van de wereld! Ik geniet er ook van! Ben benieuwd naar de foto's. -
26 November 2008 - 19:04
Pieter G:
Ze kunnen nu beter heel Miami autovrij maken als jullie op pad gaan, veel plezier en denk maar niet aan ons WIJ ploeteren wel voort